Esteu aquí

#40anysambtu

El dijous 28 de maig Escoltes Catalans va celebrar l'acte de commemoració dels 40 anys de l'entitat. L'acte, conduït per Elisabet Carnicé, va tenir lloc al teatre del Centre Cívic de Can Felipa i va comptar amb les intervencions de Francesc Mateu, director d’Oxfam Intermón Catalunya, Miquel Essomba, doctor en pedagogia, Eduard Vallory, president del centre UNESCO de Catalunya i Elena González, presidenta d'Escoltes Catalans, que van aportar reflexions sobre el paper de l'escoltisme en l'educació d'infants i joves, i sobre el pes que té, ha tingut i tindrà en la nostra societat. L'actriu Silvia Bel va aportar el punt emotiu de l'acte quan va llegir la carta que un pare havia escrit per a la seva filla just abans de marxar per primera vegada de campaments.

A banda de les reflexions, també hi va haver lloc per l'art; des de la pintura, de la mà dels il·lustradors Angel Sauret i Rebeca Luciani, fins al clown Katraska i la música de Joan Casares trio, amb la cançó del 40è aniversari, interpretada per l'Anna Puig, Veguera del Barcelonès de l'Associació.

També hi va haver lloc per les primícies, com la inauguració de la campanya de crowfunding per a elaborar un documental que neix en el marc del 40è aniversari d’Escoltes Catalans i pretén ser una eina de difusió de l’escoltisme, dels seus valors, de la contribució educativa amb voluntat transformadora a nivell global des de l’actuació local.

#40anysambtu

propera parada: #6JdeJuny