Esteu aquí

Acampada.org es renova

Anar de campaments és un dels punts àlgids de la vida al cau o a l’esplai i, ara que ja han passat els campaments de primavera, és hora de començar a mirar terrenys de cara a l’estiu! Durant el curs passat, Acampada.org va batre rècords d’usuaris: vam aconseguir més de 4.000 infants i joves, i més de 23.000 pernoctacions. 

Ara, estrenem nova temporada i volem oferir-vos una nova plataforma web per facilitar-vos part del procés de preparació dels campaments. Aquest nou apartat inclou un cercador que permet fer cerca per comarca, nombre de persones o tipus de serveis que ens interessen (dutxes, aixopluc,  etc.). A més, ofereix la localització exacta del terreny, incloent la visualització via satèl·lit, que us pot ser molt útil per saber una mica millor com és el terreny abans d'anar a visitar-lo.

D'altra banda, enguany Acampada.org posa a la vostra disposició una xarxa de terrenys localitzats a deu comarques diferents. Aquesta diversitat permet optar per uns campaments en zones muntanyoses per poder realitzar grans rutes o ascensió a cims (Alta Ribagorça, Pallars Sobirà o Pallars Jussà) o bé fer muntanya sense anar tan lluny (Solsonès, Berguedà, Ripollès, La Garrotxa). 

A més, Acampada.org també posa al vostre abast l’opció de plantejar estades en zones de menor altitud però amb gran potencial de convivència en l’entorn natural (Alt Empordà, Alt Camp i Vallès Oriental), una molt bona opció per grups petits que no es puguin permetre el transport privat (imprescindible per arribar a alguns indrets muntanyencs) o per viure uns campaments de primavera sense passar gaire fred. De fet, el 60% dels terrenys actuals d’Acampada.org són de fàcil accés en transport públic.

A banda de l’accés, hi ha molts altres condicionants que s’han de valorar a l’hora de reservar un terreny. Per exemple, alguns grups necessiten un espai per a cuinar i d’altres prefereixen endur-se’n un de propi. Acampada.org ofereix terrenys per a tots els gustos i, en alguns casos, compta amb cuines totalment equipades.

I el riu? Especialment interessant a l’estiu! Molts dels terrenys al Pallars Jussà, al Pallars Sobirà, al Ripollès o al Berguedà tenen gorges a prop per refrescar-se del fort sol de juliol o d’agost.

Tot i que comptem amb una oferta variada i amb opcions per a tothom, Acampada.org està en constant evolució i per això seguim a la recerca de noves zones d’interès per acampar. Aviat presentarem nous terrenys que esperem que estreneu aviat i es converteixin en el marc d’una nova experiència inoblidable per a vosaltres i els vostres infants i joves.