Esteu aquí

Arqueologia, medi ambient, cultura...troba el teu camp de treball i viu l’Estiu Jove!

Ja està disponible l’oferta de camps de treball per a joves que organitza la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de cara al proper estiu. D’entre tots ells, des de la Fundació Escolta Josep Carol en gestionem vuit englobats en la campanya ‘Estiu Jove’: un de contingut mediambiental, un sobre arqueologia, dos sobre patrimoni i memòria històrica, dos de caire més social i dos d’àmbit cultural. Per a tots els gustos!

Vols descobrir els secrets de l’ós dels Pirineus i ajudar a combatre la seva extinció? O prefereixes sentir-te com un arqueòleg cavant i fent troballes per interpretar el passat? Reconstruir camins tradicionals o municipis malmesos durant la guerra civil et sembla una idea atraient? O potser t’agrada més el tracte amb les persones i reivindicaries el dret a l’habitatge digne ajudant a rehabilitar pisos? També pots endinsar-te en l’organització d’espectacles participant de festivals de cultura popular a diferents nivells!

Si t’atrau la idea de fer un camp de treball però et sorgeixen  alguns dubtes, pots mirar aquest breu vídeo de la Direcció General de Joventut que explica en dos minuts tot el que cal saber! No deixis passar l’oportunitat de viure una experiència com aquesta envoltada de gent amb inquietuds similars a les teves. Les preinscripcions són del 8 al 22 d’abril...que no se’t passi!

Aquí tens l’oferta disponible d’Estiu Jove per a les teves vacances 2013!

Coopera amb Reus: millora de les condicions d’habitabilitat de diversos pisos de la vila de Reus, habitats per persones o famílies amb una complicada situació econòmica i social.

Coopera amb Mollerussa: millora de les condicions d’habitabilitat de diversos pisos de la vila de Mollerussa, habitats per persones o famílies amb una complicada situació econòmica i social.

Festival Internacional de Música de Cantonigròs: suport en l’organització d’aquest esdeveniment internacional que actualment es duu a terme a la vila de Vic.

Camins amb història: treballs recuperació dels camins de la ribera del riu Segre i l'Horta d'Alcarràs i de l'antic Molí del Sastre.

- Esclatant la memòria: treballs de recuperació d'alguns espais monumentals del poble de Corbera d'Ebre, que va ser un dels escenaris més afectats per la Guerra Civil.

L'ós dels Pirineusconservació i manteniment de les plantacions de cireres i pomeres per a l’alimentació de l’ós dels Pirineus, i sensibilització sobre l’animal a la zona.

Pedres escèniques: habilitació de l'escenari natural de la tradicional representació 'La Passió' de Vilaba dels Arcs.

Els ibers, la vida sota terra: tasques arqueològiques en el jaciment d'un poblat iber al municipi de La Llacuna.