Esteu aquí

Més de 600 joves participen a la 43ª Assemblea General d’Escoltes Catalans a Vilassar de Dalt

·     Escoltes Catalans celebra la seva Assemblea General Ordinària a Vilassar de Dalt, el curs en que commemora el 41è aniversari

·     L’Assemblea és el principal òrgan de decisió de l’Associació i on es visualitza l’esperit de democràcia participativa en què eduquen els agrupaments escoltes

 Aquest cap de setmana l’Associació Escoltes Catalans ha celebrat la 43a Assemblea General Ordinària (AGO) reunint més de 600 educadors i educadores dels 42 agrupaments escoltes membres de l’associació.

L'AGO, que enguany s’ha dut a terme a Vilassar de Dalt és la trobada més important del calendari de l’Associació i el seu màxim òrgan de decisió. Els centenars de joves assembleistes han votat memòries, programes i propostes en un intens cap de setmana. A més, s’ha encetat el nou Pla Triennal que definirà les noves línies d’actuació de l’Associació amb tres grans objectius: aprofundir en la identitat escolta; destacar el protagonisme dels infants i joves i incrementar l’impacte social de l’escoltisme. L’Assemblea s’ha adherit al BDS i s’ha compromès, a més, a tenir un paper actiu en l’acollida i acompanyament de persones refugiades, així com a fer pressió a les administracions perquè executin polítiques d’asil i refugi per a les persones immigrades i refugiades.

Aquest 2015 l’acte  ha estat acollit per l’Agrupament Escolta Serra de Marina de Vilassar de Dalt, per això, l’obertura de l’Assemblea ha anat a càrrec de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i Pérez. La cloenda de l’acte, ha anat a càrrec del cooperativista i activista Jordi Garcia Jané, qui ha animat els joves a participar i a implicar-se en la societat.