Esteu aquí

Som...energia!

Arrel d’una decisió presa a l’Assemblea General Ordinària d’Escoltes Catalans celebrada a Reus el passat mes de novembre, la mateixa associació i la Fundació Escolta Josep Carol hem fet els tràmits pertinents per entrar a formar part de la cooperativa d’energia verda Som Energia.  

L’objectiu del projecte és reunir a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable. Fent-te soci de Som Energia, col·labores amb un model d’economia sostenible, guanyes independència de les grans companyies energètiques, t’impliques socialment a favor de les renovables i consumeixes de manera responsable.

Aquesta iniciativa cooperativista va néixer l’any 2010 de la mà d’algunes per persones vinculades a la Universitat de Girona, que van decidir seguir l’exemple d’altres països europeus per aconseguir transformar el model energètic impulsat per la ciutadania. Un any després el projecte es va constituir oficialment com a una cooperativa anomenada Som Energia, SCCL. Actualment, ecomercialitza energia verda certificada i compta amb una instal·lació fotovoltaica a Lleida que genera electricitat des del 2012.

Perquè l’objectiu de Som Energia s’aconsegueixi, es necessita la col·laboració de tots i cadascun de nosaltres. Us animem a posar el vostre granet de sorra!