Esteu aquí

Terrenys a mida a Capolat!

Aquest estiu a Acampada.org estrenem uns terrenys amb molt de joc! Estan situats a Capolat, un petit poble de l’Alt Berguedà. Molt a prop, hi ha la finca Torneula, que disposa de zones d’acampades ben diverses però totes fantàstiques!

El terreny Voltó és adequat per a grups petits. Està condicionat amb piques i serveis compartits però, sobretot, val la pena pel bonic bosc que embolcalla la zona i que ofereix les ombres necessàries per descansar durant els campaments d’estiu.

Els mateixos boscos que envolten el terreny Coforb, situat a menys de 500 metres del pantà de l’Espunyola, ideal per refrescar-se a l’estiu. També amb zona de serveis compartida és una mica més ampli, adequat per a grups més nombrosos.

Els terrenys Roc de Palou i Pica-Soques tanquen el conjunt de terrenys de Capolat. El primer és tan ampli que pot acollir més de 200 persones. A més, la proximitat entres totes les zones d’acampada permeten organitzar macrotrobades com és el cas de la Mogollops (trobada de tot els ‘llops’ -infants de 9 a 11 anys- de l’associació Escoltes Catalans) celebrada fa algunes setmanes. Més de 600 persones van gaudir d’un gran cap de setmana a Capolat. Us quedareu sense conèixer-lo?

 

terreny-capolat_0_0.jpg