Esteu aquí

L'Escola FORCA. Curs de monitors/es - caps d'unitat Intensiu ONLINE ABRIL

Fer d’educador/a en el lleure demana motivació, il·lusió per contribuir al creixement integral de nois i noies. I alhora, requereix un bon aprenentatge que permeti exercir la tasca amb la certesa que es durà a terme satisfactòriament. Donar-li sentit, dotar-la d’eines, potenciar les capacitats.

Descripció del curs

Dates: Del 30 de març al 4 de maig del 2021

Funcionament: Es compaginen activitats d'autoaprenentatge, activitats en grups i trobades amb els formadors mitjançant la plataforma zoom.

El curs s'estructura en dos blocs: 150h a distància i 160h de pràctiques

Horari: flexible, respectant les dates d'entrega de les activitats proposades. Assistència obligatòria a les trobades amb els formadors en horari de tardes (18:30h) entre setmana.

Modalitat: Online. Cal disposar de connexió a internet i portàtil (so i audio)

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Escoltes Catalans, beca als i les caps de l'associació amb un 25% a l'hora de fer la inscripció.

Requisits d’accés:

Tenir 18 anys complerts a l’inici del curs

  • Dates: 30.03.2021 - 04.05.2021
  • Durada: 310 hores
  • Preu del curs: 235.00 €
  • Preu del curs per a membres d'Escoltes Catalans: 0.00 €
  • Modalitat: A Distancia