You are here

Participem al projecte CascJOVE amb la Fundació Comtal

Un any més, des de l’Escola FORCA tirem endavant amb il·lusió el projecte CascJOVE, a través del qual organitzem conjuntament amb la Fundació Comtal un curs de Monitors/es d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil al districte de Ciutat Vella de Barcelona.
 
El CascJOVE és un projecte de formació d’educadors i educadores en el lleure que pretén donar una sortida professional als i les joves del barri que tenen més dificultats per accedir al mercat laboral, tot procurant una millora competencial d’aquestes persones a tots els nivells. El projecte es va iniciar fa dos anys i va tenir molt bona acollida entre els i les joves, i entre les entitats i els agents socials del barri, entre els quals es troba la Fundació Comtal, entitat amb qui col·laborem.  
 
La Fundació Comtal té un fort arrelament al Casc Antic, ja que hi treballa des de l'any 1994 perquè els infants, adolescents i joves en situació de risc social tinguin oportunitats de futur, i és per això que creiem que col·laborar amb ells per tal de donar continuïtat al projecte de millora de l’ocupabilitat juvenil al nostre entorn més immediat, és fonamental. Des de l’Escola, pensem que un dels elements essencials de l’èxit d’aquest projecte és, justament,  el treball en xarxa entre entitats juvenils i entitats d’inserció laboral del barri, ja que permet unir esforços i crear sinèrgies que fan més qualitatives i engrescadores les propostes formatives per als i les joves de Ciutat Vella.