You are here

800 nens i nenes han participat als Casals d'Estiu organitzats des de la Fundació!

Ja han acabat els casals d'estiu en els que han participat més de 800 infants d'entre 3 i 12 anys. Els Casals tenen objectius pedagògics com desenvolupar el progrés personal de l'infant,  l'autonomia física i personal dels infants, participar en les activitats i tasques col·lectives, tot impulsant la vida grupal, adquirir autonomia personal i responsabilitat a través del treball en equip, etc. Enguany s'han treballat diversos temes com la participació, a través de l'eix d'animació "El món dels Lims"; la sostenibilitat i el medi ambient, convertint els infants en investigadors privats; la cultura popular, a través d'un viatge per les llegendes de Catalunya; o l'educació emocional, a través de l'eix d'animació "la Casa dels Superpoders".

Per tal d'assolir els objectius, els Casals han dut a terme activitats com jocs, gimcanes, tallers, sortides a la piscina, al Cosmocaixa o a altres espais lúdics i culturals, i sovint els infants han rebut la visita de personatges fantàstics com superherois, fades, pallassos,...

Els Casals d'Estiu gestionats enguany per la Fundació han tingut lloc a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Torredembarra, Mollerussa i Sant Feliu de Codines.