You are here

Vacuna Antirumors, eines per combatre els estereotips, els prejudicis i els rumors.

Formació gratuïta. Sensibilització per la convivència intercultural. Divendres 5 de febrer de 17:30h a 20:30h a la Seu d’EC ( C/Mare de Déu del Pilar, 18. Barcelona)

Amb l’objectiu de promoure la perspectiva intercultural als agrupaments i esplais de Barcelona, el CJB, l’institut Diversitas i l'Escola FORCA han preparat una formació gratuïta que pretén formar els caps i monitors en els fonaments de la perspectiva intercultural i la seva aplicació.

Concretament aquesta formació pretén donar eines per combatre els estereotips, els prejudicis i els rumors a partir d’una activitat formativa que inclou l’exposició teòrica d’alguns temes, així com la realització d’alguna activitat pràctica i participativa.

Alba Cuevas, directora de SOS Racisme: “El racisme és la discriminació per raó d’origen, de color de pell, de cultura o religió; entenem el racisme com un sistema de dominació i per això és tan difícil de combatre, el racisme perviu en realitats molt diferents perquè parteix de la dominació. La persona que és racista no veu l’altre com un igual; se sent superior a ell. Si jo no et reconec  a tu com a igual no tinc cap motiu per no discriminar-te, per no fer-te mal, per no agredir-te, per no insultar-te.”

Inscriu-te al 932689111 o enviant un correu a [email protected]