Esteu aquí

Campaments a la Mola d'Amunt

Al nord del Pallars Jussà, al municipi de La Mola d’Amunt, disposem de sis terrenys amb nombroses possibilitats. Tots estan situats a prop d’un riu amb prou cabal com per fer-lo servir com a zona de bany i la zona permet iniciar un munt d’excursions a llocs d’interès, com ara una ruta per Llevata o els llacs de Manyanet.

Caixén és el terreny més aïllat de la zona d'acampada, ideal per aquells que volen viure uns dies allunyats de la civilització. Tant aquest com els terrenys Prat de la Bassa i Prat del Bosc són de característiques similars, molt adequats per a grups de mit¡ana dimensió (entre 25 i 45 persones) i amb zones d’ombra. Per a aquells que preferiu terrenys amb instal·lacions, el Prat del Cultiot –que pot acollir fins a 60 persones- disposa de dutxes, serveix i una zona d’aixopluc, com també el Prat Llarg, amb una capacitat de fins a 150 persones.

Per acabar, cal destacar el Prat Petit (entre 10 i 20 persones), pensat per a grups reduïts i situat a prop de la masia. També disposa de serveis i dutxes compartides.

A La Mola d’Amunt hi ha terrenys per a tots els gustos, esperem que trobeu el vostre!