Esteu aquí

La guia 'Anem preparats 2014'

Uns campaments de qualitat són aquells que estan ben organitzats, respecten el medi natural i vetllen per la seguretat, fet que suposa contemplar la possibilitat d'haver d'afrontar imprevistos diversos. 

Per aquest motiu, Direcció General de Joventut publica cada any la guia 'Anem preparats', que inclou normatives que regulen aquestes activitats, mesures de prevenció, salut i seguretat (emergències, incendis, primers auxilis, etc.), consells de protecció del medi ambient i telèfons i adreces d’interès. 

A l’edició d’enguany, s’hi han afegit un conjunt de mesures preventives i accions per portar a terme davant situacions d’emergència. Estan recollides a l’apartat “Prevenció, Salut i Seguretat” amb la finalitat que es conegui, de forma més entenedora, com s’ha d’actuar davant una incidència. Cal tenir present que aquesta publicació no és un text normatiu i, per tant, en cas d'emergència s'han de seguir les indicacions dels agents rurals, Mossos d’Esquadra, agents de Protecció Civil, personal sanitari, bombers o altres agents de l’autoritat.

Aquí us deixem l'enllaç perquè la pogueu consultar i descarregar.