Esteu aquí

Nous terrenys al catàleg

Aquesta temporada hem incorporat noves zones d'acampada al nostre catàleg a les comarques del Berguedà i el Solsonès. D'una banda, dos terrenys a Guardiola de Berguedà:  Guixarassos i Boïga de Núria. Es tracta de terrenys de grans dimensions, totalment envoltats de boscos, amb instal·lacions bàsiques (latrines, presa d'aigua) i complementàries (com un cobert o refugi amb lliteres). Cal destacar que es troben a menys de 10 minuts de l'anomenada platja del riu Llobregat, una zona de bany excel·lent. A més, al municipi de Capolat, estrenem dos terrenys per a grups petits (Voltó i Pica-Soques) i dos més amplis (Roc de Palou i Coforb). Tots disposen d'un espai de servei compartit (WC i piques), zones d'ombra i una excel·lent zona de bany ben a prop. 

De l'altra, hem incorporat un nou terreny anomenat el Serentill, a Lladurs (Solsonès). La zona d'acampada i de jocs es poden diferenciar clarament i la vegetació dóna lloc a ombres agradables. Al mateix terreny trobem una masia de la qual se n'aprofita un espai de cuina, un cobert i dutxes. 

Aquest estiu, poden ser molt bones opcions per als vostres campaments i, si no s'adapten al que busqueu, feu una ullada a la resta del catàleg