Esteu aquí

Amescoltes

Amescoltes vol promoure iniciatives destinades a incrementar la presència social de l’escoltisme, oferir-li suport i contribuir al seu finançament fomentant les aportacions de persones i institucions al projecte associatiu i educatiu d’Escoltes Catalans.

La xarxa Amescoltes va néixer el 2005 amb la finalitat de canalitzar el suport ciutadà a l’escoltisme laic català. Participar a la xarxa Amescoltes és una bona manera de continuar vinculat/da a l’escoltisme, els seus valors i el compromís de transformació social a través de l’educació. És una oportunitat per contribuir al moviment, al país i al món, com també per construir un espai on retrobar companyes i companys, vivències i emocions.

De la mateixa manera que solem dir que l’escolta ho és per sempre, Amescoltes ho són, d’entrada, totes les persones que han format part d’Escoltes Catalans, més totes aquelles mares i pares de membres de l’Associació i altres persones amigues i simpatitzants del moviment escolta que s’hi vulguin afegir. Amescoltes s'organitza a nivell nacional, col·laborant amb el conjunt de l'Associació, però també a nivell local, allà on s'hagi generat la complicitat entre l'agrupament escolta i familiars, antics i amics del cau.

Tanmateix, per poder ser membre actiu/va de la xarxa, cal que ens ho comuniquis (si encara no ho has fet), i d’aquesta manera rebràs tota la informació i iniciatives relacionades amb la xarxa Amescoltes, com també l’actualitat d’Escoltes Catalans i de la Fundació Escolta Josep Carol. Per ser membre actiu, només cal que omplis el formulari d'adhesió aquí