Esteu aquí

L'Escola FORCA. Curs de directors/es - caps d'agrupament Intensiu ONLINE JUNY-JULIOL

L’educació en el lleure té com a objectiu contribuir al creixement integral de nois i noies. Tota activitat o entitat que en forma part requereix una sòlida direcció del projecte. Aquesta formació et capacita per poder exercir-la.

Descripció del curs

Dates: Del 29 de juny al 14 d'agost del 2021

Funcionament: Es compaginen activitats d'autoaprenentatge, activitats en grups i trobades amb els formadors mitjançant la plataforma zoom.

El curs s'estructura en dos blocs: 200h a distància i 120h de pràctiques

Horari: flexible, respectant les dates d'entrega de les activitats proposades. Assistència obligatòria a les trobades amb els formadors en horari de tardes (a partir 18:30h) dos dies entre setmana.

Modalitat: Online. Cal disposar de connexió a internet i portàtil (so i audio)

El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i per representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.

Escoltes Catalans, beca als i les caps de l'associació amb un 25% a l'hora de fer la inscripció.

Requisits d’accés:

  1. Tenir el carnet de monitor/a

O bé,

  1. Tenir una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil o primària, educació social, pedagogia, psicologia o CAFE (Ciències de l’activitat física i l’esport); cicle formatiu d’Integració social o Educació infanil; estar en possessió del titol de Màster de formació del professorat o CAP (Certificat d'Aptitud Pedagògica) ; i tenir experiència acreditable en el lleure educatiu (mínim 700 hores).
  • Dates: 29.06.2021 - 14.08.2021
  • Durada: 320 hores
  • Preu del curs: 295.00 €
  • Preu del curs per a membres d'Escoltes Catalans: 221.25 €
  • Modalitat: A Distancia

El curs ja s'ha acabat