Esteu aquí

Amescoltes. Donacions

 

                                                                                     imatgegenerica_xarxes_0.png

 

 

La tasca educativa d'Escoltes Catalans necessita recursos econòmics per poder-la dur a terme: la formació d'educadores i educadors, els projectes i l'activitat continuada dels agrupaments escoltes, els projectes específics amb forta incidència social i educativa (per exemple La Murga, cooperació internacional, trobades generals de branques, etc.), són alguns exemples que fan palesa aquesta necessitat.

Actualment, tens l'opció de dedicar la teva aportació a la xarxa Amescoltes en general, i per tant als projectes associatius de l'associació, o bé a una xarxa Amescoltes local. Aquestes, donen suport a un agrupament escolta en concret, de manera que l'aportació que facis es dividirà en un 60%-40% entre la xarxa general i la xarxa local, respectivament. Per tal de fer una aportació a una xarxa local, és necessari que triïs l'agrupament al què vols donar l'aportació al llistat que trobaràs quan seleccionis aquesta opció.

Moltíssimes gràcies per contribuir a fer possible la continuïtat del projecte educatiu d'Escoltes Catalans.

euros
(Si vols informació relativa a la deducció fiscal que et suposa, fes clic aquí.)
Dades a complimentar
(informació necessària en cas de voler certificat de donació)
Et fem saber que les dades que voluntàriament ens cedeixes seran incorporades a la nostra base de dades general per tal de poder-te mantenir informat/ada de les nostres activitats. Si vol accedir-hi, oposar-te, rectificar o cancel•lar qualsevol dada, pots adreçar-te a nosaltres mitjançant un escrit a amescoltes@josepcarol.cat