Esteu aquí

Fundació Escolta Josep Carol. Patronat

El Patronat és el màxim òrgan de govern de la Fundació i el formen entre sis i vuit persones, cap d’elles remunerades, de les quals tres són càrrecs electes de la Junta Permanent d’Escoltes Catalans; la resta són persones nomenades per la Junta Permanent d’Escoltes Catalans, designades per la seva capacitat de regir la Fundació i pel seu compromís amb l'escoltisme.

Actualment, el Patronat està composat per:

 • Ester Rosàs i Cortada

  Ester Rosàs i Cortada

  Presidenta

  És llicenciada en Traducció i sòcia fundadora i codirectora de Tradnologies. Va ser cap de Relacions Exteriors d'Escoltes Catalans del 2000 al 2003.

  @EsterRosàs

 • Joan Guisado i Gámez

  Joan Guisado i Gámez

  Vicepresident

  És estudiant de doctorat del departament d’arquitectura de computadors a la Facultat d’Informàtica de la UPC. Des de 2016 és el president d'Escoltes Catalans.

  @JoanGuisado

 • Gerard Muñoz i Martínez

  Gerard Muñoz i Martínez

  Vicepresident

  És enginyer informàtic i treballa com a consultor informàtic. De 2013 a 2016 va ser cap Econòmic i de Gestió d'Escoltes Catalans. Actualment és adjunt a la presidència d’Escoltes Catalans.

  @GerardMuñoz

 • Antoni Zabala i Vidiella

  Antoni Zabala i Vidiella

  Vocal

  És llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació. Va ser comissari de Formació d'Escoltes Catalans del 1974 al 1977. És director de l'Institut de Recursos i Investigació per a la Formació (IRIF), GRAÓ.

  @AntoniZabala

 • Cristina Chamorro Minaya

  Cristina Chamorro Minaya

  Vocal

  És mestra d’educació especial i logopeda. Des de 2015 és cap Pedagògica d'Escoltes Catalans.

 • Caterina Calsamiglia

  Caterina Calsamiglia

  Vocal

  És doctora en Economia.  Actualment és subdirectora del Màster in Economics of Public Policy de la Barcelona GSE. La seva recerca es troba en el camp de l'economia pública i la justícia distributiva.

  @CaterinaCalsamiglia

 • Jordi Solé i Aleu

  Jordi Solé i Aleu

  Vocal

  És diplomat en Geografia i Historia. Va ser gerent d'Escoltes Catalans i cap executiu de l'Escola FORCA del 1990 al 1994 i president del CJB fins el 2002. Ha estat i assessor en polítiques d'infància i joventut de l'Ajuntament de Barcelona.

  @JordiSolé

 • David Alonso Prieto

  David Alonso Prieto

  Vocal

  És llicenciat en Economia. Actualment treballa com a gerent a l’empresa Educare XXI, S.L. Des de 2016 és cap Econòmic d'Escoltes Catalans.

  @DavidAlonso

 • Victor Muntés i Mulero

  Victor Muntés i Mulero

  Vocal

  És doctor pel departament d’arquitectura de computadors a la Facultat d’Informàtica de la UPC i ha estat professor a la mateixa universitat. Actualment és Director dels CA Technologies Europe Research Lab. Va ser president d'Escoltes Catalans del 2010 al 2013

  @VictorMuntés