Esteu aquí

160 infants participen dels 2 campaments urbans del projecte Baobab organitzats per la FEJC

Aquest mes d’agost, la FEJC ha organitzat dos dels sis campaments urbans emmarcats dins del projecte Baobab, impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i el Pla de Barris.

Les activitats han estat adreçades a nens i nenes entre 4 i 12 anys a diferents barris de La Marina del Port i del Prat Vermell, Baró de Viver, Trinitat Vella, Trinitat Nova, Verneda-la Pau i Besòs-Maresme. Els dos campaments de la FEJC s'han localitzat als barris de Baró de Viver i La Verneda-La Pau, en els què els eixos d’interès de totes dues activitats han girat al voltant de la participació. En total, 160 nens i nenes han pogut experimentar el campament urbà, com a primer tast del què pot ser la seva participació a altres activitats de lleure que puguin aparèixer, arrel del projecte, als seus barris.

El projecte Baobab mira d’eixamplar i reforçar la presencia de les activitats de lleure educatiu als barris en què la seva presencia és minsa o nul·la, fent-ho a través d’una proposta de lleure a l’estiu per a infants, però també per a través d’una proposta de dinamització de joves dels barris esmentats, ja que participen com a monitors als equips d’educadors de cada projecte.

fotografia del projecte Baobab de l'IMEB