Esteu aquí

Aquesta tardor, forma't a FORCA!

Comença un nou curs i, amb ell, les ganes i il·lusió de fer més i millor d'educador en el lleure!

Fer de cap o monitor és un procés d'aprenentatge actiu, en què amb els companys i companyes amb qui compartim l'agrupament o l'esplai aprenem a l'hora que duem a terme el projecte compartit. Amb aquesta mateixa idea, es plantegen els cursos de monitors de l'Escola FORCA: com a espais per compartir i rumiar amb altres mirades l'educació en el lleure, per tal de millorar i aprendre conjuntament.

 

Per tal que la formació sigui un espai de profit i que no interfereixi en la tasca que dueu a terme des del voluntariat els caps de setmana, des de l'Escola FORCA hem programat el curs de monitors durant la tardor de manera que pugueu fer-lo a l'hora que seguiu fent cau o esplai els dissabtes a la tarda.

Per què fer el curs de monitor?

Per millorar en l'elaboració de projectes, aprendre a dinamitzar grups, conèixer propostes per a l'avaluació, aprofundir en tècniques d'intervenció educativa en la diversitat... A un curs hi ha moments i espais per molts temes que en el dia a dia a l'agrupament o l'esplai no ens és fàcil, a vegades, d'aprofundir-hi. Per això, el curs de monitors és un espai pensat per compartir amb altres persones que dediquen part del seu temps a educar en el lleure aquests continguts, que aporten valor afegit a la tasca de cap o monitor.

Anima't a endinsar-te en aquests temes i forma't a FORCA!

curs-monis-bcn_oct_0.jpg