Esteu aquí

Comunicat de l'Organització Mundial del Moviment Escolta davant els atacs a Brussel·les.

"L'Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM) està profundament trista per la notícia de les explosions que van tenir lloc a Brussel·les. Les nostres condolences i el més sentit condol a les família i als amics dels afectats pels atacs. Preguem perquè es mantinguin forts i tranquils durant aquest temps difícil.

Ens agradaria donar les gràcies al Centre d'Assistència de l'Oficina Europea de l'Organitzció per l'esforç realitzat per confirmar que els nostres empleats i els nostres amics escoltes i guies de Brussel·les estan bé.

La notícia de les explosions a Brussel·les ens recorda als terrors sense sentit que han impregnat el món en què vivim en els últims mesos, els atacs terroristes han tingut lloc a diferents parts del món - Istanbul i Ankara a Turquia, Costa d'Ivori, Burkina Faso i Nigèria a l'Àfrica; Kíev a Ucraïna, i la llista continua. Els nostres pensaments i oracions estan amb totes les víctimes i les seves famílies, i esperem que trobin consol i alleujament en la seva fe.

El nostre missatge als més de 40 milions d’escoltes en el món és: No deixeu de fer el que esteu fent. Continueu a creure i viure la Promesa i la Llei Escolta. Continueu fent el bé a la vostra comunitat. Seguiu sent missatgers de la pau, acceptant la diversitat i la pràctica de la inclusió. Mostreu a la vostra comunitat i al món que junts podem ajudar a aturar aquest terror sense sentit i crear un món millor on tots visquem en pau i harmonia."

Traducció del comunicat publicat al web de la WOSM.