Esteu aquí

El Vaixell de La Sedeta: espai familiar al barri de Gràcia

Aquest hivern hem inaugurat un nou espai familiar vinculat als casals infantils de la FEJC: El Vaixell de La Sedeta, al districte de Gràcia (Barcelona). Es tracta d'un punt de trobada per a mares i pares que vulguin compartir les seves experiències sobre la criança dels seus fills -de 8 mesos a 3 anys. És un espai acollidor i tranquil per enfortir el vincle entre l’adult i l’infant, pensat perquè aquest faci les seves primeres descobertes. 

El Vaixell és una oportunitat per conèixer altres famílies i compartir moments molt enriquidors sent partícip d’un projecte al barri que dóna aprenentatge i autonomia. Compartir dubtes, experiències i consells dóna com a fruit l'aprenentatge col·lectiu i el suport mutu. 

Cada matí, es combinen tres estones de lleure: una de tranquil·litat, de relació i d’experimentació, així com una estona de joc dirigida per l’educador/a  i una mica de conversa sobre criança. Fem xerrades, debats, tallers musicals, psicomotricitat, relaxació infantil, assessorament i acompanyament, intercanvi d’experiències, jocs, etc. 

El Vaixell de La Sedeta funciona amb dos grups de dues sessions setmanals cadascun, segons preferències i disponibilitat de plaça (dilluns i dimecres o dimarts i dijous). Els infants han de venir acompanyats per un adult de referència, la mare o el pare. El període d’inscripcions és obert durant tot el curs i es realitza al Casal Infantil La Sedeta totes les tardes de 17:30 a 19h. Hi ha places limitades.

El Vaixell – Casal Infantil La Sedeta
Centre Cívic La Sedeta
C/Sicília 321 08025  Barcelona
www.josepcarol.cat
647 618 814
casal.sedeta@josepcarol.cat