Esteu aquí

Els infants i joves del Casal Quico Sabaté celebren el Carnestoltes

La setmana del 20 al 24 de febrer al Casal d’Infants i Joves Quico Sabaté, a l'Hospitalet de Llobregat, vam celebrar un Carnestoltes molt participatiu!

A l’assemblea dels infants del Casal, realitzada el 20 de gener, els infants van decidir com volien viure el Carnestoltes i aquelles activitats que els agradaria fer durant la setmana més boja de l'any. Entre tots i totes van decidir que el Carnestoltes fos una dona, és a dir, la Carnestoltes; també van decidir la música que voldrien per a preparar una coreografia per a la rua, etc.

L’objectiu principal era que els infants fossin els protagonistes de la seva pròpia festa de Carnestoltes, i ho vam aconseguir!

Així doncs, durant la setmana vam fer activitats molt participatives: la creació de la Carnestoltes i el seu carruatge per a la rua, la preparació del ball de la rua, el disseny de les pancartes i cartells de la rua i la realització de les disfresses relacionades amb l’eix d’animació, unes disfresses de romans i víkings molt divertides i els infants també van pensar la posada en escena. Tot i el mal temps, vam poder fer la rua amb els infants i les famílies pels voltants del Casal Quico Sabaté i fer un tancament de festa amb diplomes a la participació i pel ball après pels infants! Les famílies i els infants s’ho van passar d’allò més bé!!!