Esteu aquí

Encara no heu reservat terreny per als campaments de primavera?

Tenim a tocar els campaments de Primavera, si encara no teniu el terreny d'acampada reservat, aquesta notícia us interessa, perquè a Acampada.org encara tenim algun terreny disponible:

Aquest any, la Setmana Santa cau ben entrada la primavera i pot ser una bona idea conèixer la zona del Pirineu!

Voleu conèixer el Pallars Jussà?

Borda de Rei: un espaiós terreny que pot ser el punt de partida de mil i una aventures per la Vall Fosca, resseguint el recorregut del riu Flamicell i fins als més de 30 estanys muntanya amunt.

Borda de Batalla: Està situat al sud del poble de Molinos (Pallars Jussà) a l'esquerra del riu Flamisell i a l'esquerra també del seu afluent, el barranc del Foguer. Consta de tres zones, dues de les quals són ideals per a l'acampada i la tercera com a espai de jocs.

Prat Petit: Terreny pensat per a grups reduïts, situat prop la masia, i que disposa de serveis i dutxes compartides. L’espai d’acampada de la Mola d’Amunt, al nord del Pallars Jussà, proposa un munt d’excursions i aigua de bany per refrescar-se.

Prat de la Bassa: Terreny ampli que disposa de zona de jocs i bons llocs al riu per a banyar-se. Des de la zona d'acampada de la Mola d'Amunt, al nord del Pallars Jussà, les possibilitats d'activitats, rutes i excursions pels voltants són molt variades.

Voleu conèixer el Pallars Sobirà?

Camp: Ampli terreny, ideal per a grans grups, localitzat a la part central de la Vall Ferrera, cor del Parc Natural de l’Alt Pirineu, i a un parell de km del poble d’Araós.

Voleu conèixer la Garrotxa?

Malleu: El mas Malleu, a Tortellà (Alta Garrotxa), ofereix aquest espai d’acampada amb capacitat per 80 persones. Riu amb gorgs per a banyar-se, itineraris de descoberta de l’entorn, un munt de rutes, o tallers variats per aprendre i passar-s’ho molt bé: elaboració de pa, taller de conserves, d’astronomia, i un llarg etcètera.

Si vols fer la reserva posa't en contacte amb nosaltres al 932689111 o bé a acampada@josepcarol.cat