Esteu aquí

L'Escola FORCA participa al Seminari d'Avaluació per Competències

El passat 6 d’octubre l’Escola FORCA va participar a la darrera sessió del Seminari d’Avaluació per Competències organitzat per la Direcció General de Joventut. La sessió va constar de dues parts, una primera part on es va presentar un blog de recursos per a l’avaluació per competències amb entrades sobre rúbriques, portfolis o role-playing entre d’altres. I la segona part, les escoles de lleure educatiu van exposar les diferents propostes pilot posades en marxa a les seves escoles el que va permetre poder intercanviar experiències i bones pràctiques.

Durant aquest curs, la Direcció General de Joventut  amb la col·laboració de la professora Elena Cano de la Universitat de Barcelona ha organitzat un seminari repartit en diferents sessions per compartir experiències sobre avaluació per competències i poder desenvolupar bones pràctiques a totes les escoles de lleure.

L’Escola Forca ha participat d’aquesta experiència, fet que ens ha permès començar a desenvolupar aquesta tipologia d’avaluació en els cursos de monitors/es de lleure.