Esteu aquí

Nova maleta pedagògica disponible per treballar la participació!

Ja està disponible a la seu d'Escoltes Catalans la nova maleta del Tambali Passem a l'acció! amb tots els materials necessaris per dur a terme les activitats proposades en el llibre.

Aquest volum de la col·lecció és un recull d'eines i recursos per treballar de manera transversal actituds, habilitats i competències que facilitin i impulsin l'aprenentatge i la vivència de la participació. Entenem que l'educació per a la participació ens ha d'ajudar en l'aprofundiment de la democràcia i, per tant, en la construcció d'una ciutadania crítica i responsable.

Demaneu-la en préstec i treballeu la participació al cau, a l'esplai o a l'escola! 

Tambali, recursos per educar en valors és una col·lecció de recursos pedagògics (llibres i maletes pedagògiques) pensada per facilitar la tasca del professorat, caps escoltes i monitors/es. Cada volum de la col·lecció aporta recursos i dinàmiques per a una temàtica concreta amb una proposta metodològica per a quatre etapes educatives, abraçant dels 6 als 18 anys. L'editen conjuntament Escoltes Catalans, la Fundació Escolta Josep Carol i l'Editorial Graó.