Esteu aquí

Amescoltes. Què et proposem?

Tothom que vulgui ser membre actiu de la xarxa Amescoltes, rebrà un butlletí periòdic amb l’actualitat informativa d’Escoltes Catalans, de la Fundació Escolta Josep Carol i de la mateixa activitat d’Amescoltes. Però a més, què pots fer des d’Amescoltes?

- Aporta’ns els teus coneixements, la teva expertesa, per donar-nos un cop de mà en allò que saps fer. Escriu-nos i explica'ns-ho! 

- Fes una aportació econòmica, per col·laborar a tirar endavant Escoltes Catalans, els projectes associatius i els projectes d'agrupaments amb Amescoltes local.

- Difon l’activitat d’Escoltes Catalans i dels seus agrupaments. Al barri, al poble, a persones i entitats afins, a través de les xarxes socials, dóna a conèixer les iniciatives escoltes i ens ajudaràs a fer entendre l’escoltisme, a engrescar famílies a implicar-s’hi i a obrir vies de col·laboració amb altres organitzacions.

- Participa a les comissions actives de la xarxa, tant a nivell nacional com local.

- Participa a les activitats per als i les Amescoltes, obertes a tothom i orientades a ser, per una banda, espais de retrobada entre escoltes, i per una altra, de connexió amb les novetats i l’actualitat del moviment escolta. Segueix el butlletí d’Amescoltes i estaràs al dia de les properes activitats.

- Tots junts, fem més gran la xarxa Amescoltes. Si coneixes persones que hi poden estar interessades, anima-les a ser membres actives i fes-nos-ho saber. Quant més gran sigui la xarxa, més lluny arribarem!

- Aprofita la casa associativa de Borredà (Berguedà), exclusiva per a socis d’Escoltes Catalans i membres actius d’Amescoltes, i ajuda’ns a mantenir-la en condicions. Si vols més informació, escriu-nos.

- I tu, què ens proposes?

 

fularada_am_0.jpg  fularada_am2_0.jpg  am3_0.jpg