Esteu aquí

Recursos. Tambali

Tambali, recursos per educar en valors és una col·lecció de recursos pedagògics (llibres i maletes pedagògiques) pensada per facilitar la tasca del professorat, caps escoltes i monitors/es. Cada volum de la col·lecció aporta recursos i dinàmiques per a una temàtica concreta amb una proposta metodològica per a quatre etapes educatives, abraçant dels 6 als 18 anys. L'editen conjuntament Escoltes Catalans, la Fundació Escolta Josep Carol i l'Editorial Graó

La societat està sotmesa a canvis constants, transformacions que repten la capacitat d’adaptació i reacció dels educadors i educadores per preparar els infants i joves de cara al seu futur. Per aquest motiu, l’objectiu principal d’aquesta col·lecció és proporcionar recursos útils per treballar diverses temàtiques amb tots ells. 

A través de recursos pràctics, adaptats a les diferents etapes educatives, els educadors podran incidir en les conductes fent arribar el missatge. L’estructura de cada volum comença amb una introducció a la temàtica i un mapa conceptual i va seguit d’un conjunt de recursos pedagògics per a cada una de les etapes educatives. A més, cada llibre disposa d'una maleta pedagògica que facilita dur a terme les activitats proposades als llibres i ampliar les seves possibilitats. Les maletes pedagògiques són el complement ideal per als llibres i una oportunitat per a aprofundir de manera lúdica i amena en les temàtiques treballades.

Si sou un agrupament d'EC, podeu demanar les maletes en condicions de préstec al 932689110 o bé escrivint al correu associatiu agrupaments@escoltes.org. Altres entitats educatives també podeu fer ús de les maletes pedagògiques demanant-les en condicions de lloguer trucant al 932689111 o bé escrivint a fundacio@josepcarol.cat.

Entra al nou web de la Col·lecció Tambali

  portada1_1.jpg     portada2_0_0.jpg     portada3_0.jpg    portada4_0.jpg     ​portada_model2_1.jpg     portada_intercult.jpg   accio_0.jpg