Esteu aquí

Serveis educatius

La Fundació ofereix projectes i serveis educatius adreçats a infants i joves. Les activitats, basades en l’educació en valors, la convivència amb companys/es i la interacció amb el medi social i natural, estan pensades perquè es puguin incorporar al plantejament educatiu de famílies, escoles, administracions i altres agents de la comunitat educativa.

La proposta educativa de la Fundació Escolta Josep Carol es fonamenta en què infants i joves participin del seu propi procés educatiu: l’aprenentatge a partir de l’observació, l’experimentació i la vivència compartida. L'objectiu de les activitats, amb un alt component lúdic i creatiu, és oferir projectes de qualitat pedagògica que garanteixin la consolidació dels valors que es proposen des del moviment escolta, contribuint així a la transformació social mitjançant l’educació de ciutadans i ciutadanes crítiques, conscients i compromeses.

Els serveis educatius de la Fundació compten amb més de vint anys d’experiència gestionant projectes de tota mena: casals diaris infantils, casals de joves, camps de treball, estades solidàries, casals de vacances, campaments, colònies, activitats extraescolars, crèdits de síntesi, i moltes altres activitats singulars, tant en l’àmbit de l’educació no formal com de l’ensenyament reglat.

Viure l’aventura de conèixer altres indrets, noves sensacions, diferents realitats; fer amigues i amics amb qui compartir reptes, experiències, sentiments; descobrir i aprendre vivencialment a partir de l’acció… són alguns dels trets de la nostra proposta, desenvolupada des de l’expertesa i la metodologia de l’escoltisme, i comptant amb la qualitat d’un ampli equip d’educadors i educadores que exerceixen la seva tasca amb el màxim rigor, coherència i compromís.