Esteu aquí

L'Escola FORCA. Curs de directors/es - caps d'agrupament Intensiu JULIOL BARCELONA PRESENCIAL

L’educació en el lleure té com a objectiu contribuir al creixement integral de nois i noies. Tota activitat o entitat que en forma part requereix una sòlida direcció del projecte. Aquesta formació et capacita per poder exercir-la.

Descripció del curs

Dates: Del 12 juliol a l'1 d'agost del 2022

Horari: Entre setmana de 9h a 14h i de 15h a 19h

Lloc: C/Mare de Déu del Pilar 16. Barcelona

Tancament inscripcions: 20 juny 2022

El curs s'estructura en tres blocs: 135h presencial, 65h a distància i 120h de pràctiques

El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i per representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.

Escoltes Catalans, beca als i les caps de l'associació amb un 25% a l'hora de fer la inscripció.

Requisits d’accés:

  1. Tenir el carnet de monitor/a

O bé,

  1. Tenir una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil o primària, educació social, pedagogia, psicologia o CAFE (Ciències de l’activitat física i l’esport); cicle formatiu d’Integració social o Educació infanil; estar en possessió del titol de Màster de formació del professorat o CAP (Certificat d'Aptitud Pedagògica) ; i tenir experiència acreditable en el lleure educatiu (mínim 700 hores).
  • Dates: 12.07.2022 - 01.08.2022
  • Durada: 320 hores
  • Preu del curs: 295.00 €
  • Preu del curs per a membres d'Escoltes Catalans: 221.25 €
  • Modalitat: Presencial

El curs ja s'ha acabat