Esteu aquí

L'Escola FORCA. Curs de monitors/es - caps d'unitat Intensiu ONLINE NOVEMBRE

Fer d’educador/a en el lleure demana motivació, il·lusió per contribuir al creixement integral de nois i noies. I alhora, requereix un bon aprenentatge que permeti exercir la tasca amb la certesa que es durà a terme satisfactòriament. Donar-li sentit, dotar-la d’eines, potenciar les capacitats.

Descripció del curs

Dates: Del 2 de novembre al 2 de desembre del 2021

Funcionament: Es compaginen activitats d'autoaprenentatge, activitats en grups i trobades amb els formadors mitjançant la plataforma zoom.

El curs s'estructura en dos blocs: 150h a distància i 160h de pràctiques

Horari: flexible, respectant les dates d'entrega de les activitats proposades. Assistència obligatòria a les trobades amb els formadors en horari de tardes (a partir 18:30h) entre setmana (principalment dimarts, dimecres i dijous).

Modalitat: Online. Cal disposar de connexió a internet i portàtil (so i audio)

Tancament inscripcions: 29 d'octubre 2021

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Requisits d’accés:

Tenir 18 anys complerts a l’inici del curs

  • Dates: 02.11.2021 - 02.12.2021
  • Durada: 310 hores
  • Preu del curs: 235.00 €
  • Preu del curs per a membres d'Escoltes Catalans: 176.25 €
  • Modalitat: A Distancia

El curs ja s'ha acabat