You are here

Assistim a les Escoles d'Estiu de la FMRPC

L'1 i 2 de juliol vam assistir a la 36a Escola d'Estiu del Maresme: Transformem l'educació i a la 37a Escola d'Estiu del Baix Penedés i Garraf:  Aprenem i eduquem...què, com?, coordinades per la Federació de moviments de renovació pedagògica de Catalunya (FMRPC),

En ambdues escoles d'estiu vam presentar "Passem a l'Acció!" l'últim llibre de la col·lecció Tambali als professors i mestres que van assistir a l' Escola d'Estiu.

Tambali, recursos per educar en valors és una col·lecció de recursos pedagògics (llibres i maletes pedagògiques) pensada per facilitar la tasca del professorat, caps escoltes i monitors/es.

La FMRPC agrupa associacions del professorat de nostre país que tenen per objectiu impulsar la innovació i la millora educativa i de millorar l'educació per als nens, nenes, nois i noies del nostre país. Les seves nombroses edicions han estat destinades als mestres convençuts que l'educació és futur, i que estan disposats a treballar per la cohesió social i la igualtat d’oportunitats d’aquest país. Actualment encara nous reptes enfocats a transformar la societat mitjançant una escola de qualitat i equitat.