You are here

Oferta formativa Escola FORCA 2014-2015

Ja està disponible la nova oferta formativa per al curs 2014-15! D'una banda, continuem impartint els cursos de monitors-caps d'unitat i directors-caps d'agrupament, però estrenant noves modalitats horàries per tal d'oferir-vos més possibilitats amb la vostra disponibilitat personal i laboral. De l'altra, estrenem nous cursos de 8h, anomenats Reflexió-Acció, que pretenen treballar temàtiques específiques en què l'escoltisme aporta un bagatge extens i que ens semblen d'interès per a la comunitat educativa, com ara la implicació social, la participació, el lideratge, l'educació emocional, l'educació inclusiva o el contacte amb el medi natural.

Aquests cursos neixen amb la voluntat de fer formacions que permetin als educadors aprofundir en la reflexió al voltant d'un tema concret (Reflexió), tot adquirint eines per tal de poder aplicar aquesta reflexió a la seva tasca educativa del dia a dia (Acció). Es tracta de cursos intensius, la majoria de vuit hores -divendres a la tarda i dissabte al matí- tot i que alguns encara continuen sent de 20h o 30h. 

Fes un cop d'ull al nou tríptic de l'Escola o bé a l'apartat de cursos del nostre web, on també trobaràs novetats i descomptes en els preus!