Esteu aquí

Als casals d’estiu de Montcada i Reixac és festa major!

Aquest estiu, els serveis educatius de la Fundació Escola Josep Carol estan gestionant els casals municipals d’estiu de cinc escoles de Montcada i Reixac. Més de 300 infants estan gaudint de les activitats i sortides al voltant del centre d’interès ‘És Festa Major’, que treballa la cultura popular i les tradicions catalanes.

En el món cada vegada més globalitzat en què vivim creiem que és necessari no oblidar les arrels i les tradicions pròpies, fent reviure la cultura popular com a eina excel•lent de creació de participació i símbol d’identificació comunitària. Per això, la programació inclou visites i exhibicions d’entitats diverses, com ara els Castellers de Montcada, els Diables o els Gegants. 

A més, cada escola va un dia a la setmana a la piscina i també fa una sortida de tot el dia a destins com ara el Parc del Fòrum i el Museu Blau, la Granja Aventura Park o el Tibidabo, entre d’altres. L'activitat més esperada, però, serà cap a finals de mes: cadascun dels casals celebrarà la nit màgica i tots els infants seran convidats a passar la nit a les instal•lacions de l’escola. Serà una vetllada molt especial!

Podeu seguir l'activitat dels casals de Montcada i Reixac a la seva pàgina de facebook.