Esteu aquí

Arriba la TAM - TAM!

El proper 27 de setembre ens veiem a la TAM-TAM: la Trobada d'Amescoltes (Antics Membres d'equips associatius i agrupaments). Ens hem organitzat per muntar aquesta trobada, que farem a les instal·lacions del campament juvenil de La Riba (Alt Camp), perquè teníem ganes de retrobar-nos, passar una bona estona i conèixer de primera mà l’actualitat de l'Associació.

La TAM-TAM obre una nova etapa d'Amescoltes, la xarxa de suport d'Escoltes Catalans, en la qual es multipliquen les maneres en què antics i amics podem col·laborar i  implicar-nos en el suport actiu a l’escoltisme. Si estàs interessat/da a venir, clica aquí i trobaràs un formulari on autoritzar-nos a enviar-te informació de la trobada i de la xarxa Amescoltes.

Vinga, no t'ho perdis, pot ser una TAM-TAM històrica!

 

PROGRAMA                                         

11h Benvinguda a la TAM-TAM

11.15h Xerrada “Present i futur d’Escoltes Catalans”, a càrrec de la Junta Permanent d'EC

12:30h Pausa

13h Xerrada “Col·laborem amb EC des de la xarxa Amescoltes”
Mentre es duen a terme les xerrades, s’organitzaran activitats per als més menuts. Les instal·lacions disposen d’amplis espais per jugar, a més d’una piscina d’ús exclusiu.

14.30h Dinar botifarrada
L’organització posa el segon plat (les botifarres)i la beguda, a 3 euros per persona; les i els 
participants hauran de portar els primers, els postres, i plats i coberts.

17.00h Comiat i fins a la propera!
Si teniu ganes d’aprofitar el cap de setmana i conèixer més a fons l’entorn, només heu de dir-ho. Us proposem dues alternatives: quedar-vos a dormir amb tendes d’acampada a les instal·lacions de La Riba, o bé en d'altres allotjaments propers que us podem recomanar.