Esteu aquí

Carnestoltes als casals i ludoteques

El Carnaval és una festa de disbauxa que agrada a petits i grans... i als casals no perdem una oportunitat de passar-nos-ho bé seguint les tradicions populars i fent coses al barri! 

Enguany tots els casals infantils i les ludoteques de la FEJC tenen una programació molt especial per celebrar l'arribada del Carnestoltes. Els més agosarats, del casal Quico Sabaté de L'Hospitalet, han preparat quelcom especial per a cada dia de la setmana: el dilluns es va decorar el local i es va rebre el Rei del Carnestoltes; el dimarts van fer un taller de maquillatge; el dimecres, una gimcana especial relacionada amb el món del cinema d'animació; el dijous, una gran festa musical amb berenar final inclòs i avui divendres, la gran Rua de Carnaval amb totes les famílies!  

A la rua del barri també hi participen els infants i els monitors de la resta de ludoteques i casals infantils diaris:

- Els membres del casal de La Sedeta de Gràcia (Barcelona) dissabte es trobaran amb les AMPA i altres associacions del barri a les 17h a la plaça dels Jardins de la Sedeta. Acabaran a les 19h al mateix lloc, on hi haurà xocolatada pels infants i un espectacle familiar. A més, per anar ambientant, ahir dijous van fer tallers a la plaça.

- A la Ludoteca Ca l'Arnó de Sant Martí (Barcelona), membres de la comissió organitzativa de la festa, es trobararan demà a les 11.30h a la Rambla Guipúscoa. Després al Parc de Sant Martí faran un concurs de disfresses seguit de l'espectacle 'El Carnestoltes més poca soltes'.

- A la ludoteca el Xalet del Clot al Clot-Camp de l'Arpa (Barcelona) participaran la rua organitzada per la Federació Entitats. Comença a les 17h a Maragall amb Còrsega i recorre diferents carrers dels dos barris, començant a Camp de l’Arpa (Maragall amb Còrsega) i finalitzant al fossar del Parc del Clot amb una festa amb grup d'animació, berenar popular i premis per a les comparses guanyadores.

Dimecres Ca l'Arnó i el Xalet del Clot tenen una segona cita: l'enterrament de la sardina! Els primers han quedat a les 17.30 a la Rambla Guipúscoa per seguir la comitiva de dol fins a la Plaça de la Palmera, on animarà l'acte el grup de percussió Sambao. Al Xalet organitzen un dels actes del programa de l'enterrament de la sardina al barri: un taller de manualitats obert a tots els nens/es del barri, a la Plaça del Mercat del Clot a partir de les 17h.

Gaudiu molt del Carnestoltes!

 

Foto de tres infants disfressats membres del Xalet del Clot.