Esteu aquí

Inscriu-te al curs: Educació inclusiva: l'atenció a la diversitat

Per al proper 8 de novembre, l'Escola FORCA ha programat  la formació especialitzada: Educació inclusiva: l'atenció a la diversitat que pretén donar resposta a les inquietuds dels educadors i les educadores davant dels infants amb necessitats educatives especials i del repte d'aconseguir que estiguin ben atesos i integrats en el grup.

La formadora del curs, l'Anabel Vives és pedagoga i ha treballat com a mestra d'educació especial, infantil i primària i s'ha especialitzat en "Clinica Psicoanalitica amb nens i adolescents" i "Problemes de comportament en el context escolar:  Diagnòstic i tractament"

L'Anabel ens ha explicat la seva visió sobre la relació entre l'educació inclusiva i el món del lleure:

Per què et dediques l'educació inclusiva? Perquè m’agrada que les persones entomin la diversitat com un  repte i un aprenentatge. Tots hem d’aprendre de tot i és només mitjançant la relació i la comunicació que esdevé el fet inclusiu.

Què n'opines de l'educació inclusiva en el món del lleure? El món del lleure és un espai infinitament enriquidor per poder fer sentir als nostres nois i noies que son capaços de ser tot allò que es proposin i sens dubte som els educadors els que hem de possibilitar aquest esdeveniment.

Inscriu-te a aquest curs trucant al 932689111 o enviant un correu electrònic a forca@josepcarol.cat