Esteu aquí

L'Assemblea d'Escoltes Catalans reunirà més de 700 persones

Escoltes Catalans reunirà més de 700 joves (la majoria d’entre 18 i 25 anys aproximadament) dels 40 agrupaments escoltes membres de l’associació, per decidir les línies del curs que es comença. Serà aquest cap de setmana 23 i 24 de novembre a l’Assemblea General Ordinària (AGO) d’Escoltes Catalans, la trobada més important del calendari de l’Associació i el seu màxim òrgan de decisió, que enguany es durà a terme a l’espai Firal de Reus.

Durant el plenari, els centenars de joves assembleistes votaran les memòries, programes, càrrecs i propostes. Tot el cap de setmana estaran acompanyats del president de la Fundació Escolta Josep Carol, Ernest Benach, d'altres membres del Patronat i de tot l'equip tècnic de la FEJC, que donen tot el seu suport al projecte d'Escoltes Catalans.

Aquest 2013, l’assemblea serà acollida per l’Agrupament Escolta La Mulassa. El seu paper d’amfitrions consistirà a coordinar bona part de les tasques d’organització. La nit de dissabte, després de sopar, hi haurà un espectacle de Jaume Barri, seguit d’un Punxa Discs. Els assistents es quedaran a dormir al mateix Espai Firal. 

L’Assemblea començarà dissabte a les 16h. A l’obertura intervindran el director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Espai real de participació

L’Assemblea suposa una cita ineludible per a enfortir l’esperit de democràcia participativa en què es basa l’Associació. Un esperit que es fa evident en el procés de presa de decisions que afecten a l’entitat per part dels associats, però que també és present en el treball educatiu que Escoltes Catalans duu a terme amb els infants i joves als caus o als campaments.