Esteu aquí

L'associació de diputats escoltes del Parlament es presenta a la Unió Parlamentària Escolta Mundial

L’associació Nacional de Parlamentaris Escoltes de Catalunya, de la mà del seu president Fabian Mohedano, va assistir el passat cap de setmana del 31 d’agost i 1 de setembre a l’assemblea de la Unió Parlamentària Escolta Mundial que es va celebrar a Estocolm, Suècia.

L’assemblea ha debatut sobre el rol dels parlamentaris vinculats a l’escoltisme a l’hora d’impulsar polítiques de joventut relacionades amb la promoció de l’associacionisme, la protecció de l’infant, l’ocupació juvenil o futurs lideratges i ha estudiat com es poden traslladar els valors i els principis de l’escoltisme a aquestes polítiques. A més, també va escollir la nova presidenta, la sueca Ewa Thalén Finné.

L'Anpec de l'XI legislatura es va constituir el juliol passat, en una sessió en què va elegir Mohedano com a president de l'associació i Carme Forcadell com a presidenta d'honor. L'organització, que també tenen un centenar de països d'arreu del món, aplega diputats catalans que hagin format part del moviment escolta i té per objectius representar davant la Unió Parlamentària Escolta Mundial els diputats catalans que formen part de l'escoltisme i canalitzar les relacions entre la cambra i les entitats d'aquest moviment al país.