Esteu aquí

Nadal als casals

Fa temps que esperem amb ganes l'arribada del Nadal als nostres casals! A banda de les desitjades vacances, són unes dates que ens garanteixen bones estones fent caliu!

Al Casal Quico Sabaté de L'Hospitalet, a principis de mes vam fer l'encesa de llums i la benvinguda a l'Arbre dels Desitjos, on tots els nens van penjar una imatge amb la seva fotografia i un desig. Dies després,vam preparar una gimcana amb premi final: vam trobar el Tió! Finalment, dilluns a la tarda farem una gran festa amb famílies on els tres grups (petits, mitjans i grans)  faran una actuació i cagaran el tió davant de tothom. També farem un sorteig de dues paneres amb una urna, farem un passi d'un vídeo que hem muntat sobre tot el que hem fet el primer trimestre al Casal i, per acabar, farem un pica pica!

A La Sedeta, aquesta tarda farem festa grossa oberta a totes les famílies del barri! Per començar, gaudirem de l'espectacle 'Barreja barbuda' protagonitzat per dues princeses barbudes amb una estètitca minimalista, instruments de joguina i ritmes pop.  Tot seguit, en un ambient proper, casolà i màgic farem cagar el Tió!

A més, als casals el Xalet i Ca l'Arnó ens seguirem veient durant les festes: canviem els horaris al matí durant les vacances per fer un munt de noves activitats!

Tot l'equip de serveis educatius us desitgem unes bones festes i un feliç any nou!