Esteu aquí

Nova maleta pedagògica disponible per treballar la construcció de la identitat!

Ja està disponible a la seu la nova maleta pedagògica vinculada al llibre (de)Construint identitats amb tot els materials necessaris per dur a terme les activitats proposades en el llibre. (de)Construint identitats és el darrer volum de la col·lecció Tambali, elaborada per l'associació Escoltes Catalans amb el suport de la Fundació Escolta Josep Carol.

El llibre posa l’èmfasi en com cada persona pertany a un o diversos grups culturals i en com es forja la seva identitat. Per fer-ho, es proposen activitats que no promouen la renúncia al bagatge personal i cultural de ningú sinó que pretenen desenvolupar la capacitat de comprensió des de la convivència i l’empatia. La nostra proposta, doncs, procura que els infants i joves comprenguin el funcionament i els sistemes d’interpretació de la realitat d’altres comunitats o, si més no, evitin prejutjar-los i rebutjar-los

La col·lecció Tambali està dirigida a infants i joves, per això els seus llibres inclouen activitats per a diferents franjes d'edats (de 6 a 18 anys). Podeu demanar en préstec la maleta si sou un agrupament, un esplai o un centre educatiu, ja que Tambali treballa les competències bàsiques curriculars que s'estableixen en educació primària i secundària.

deconstruint-identitats-1.jpg

      deconstruint-identitats-2.jpg