Esteu aquí

Propers cursos de monitors/es i directors/es de lleure!

Quan algú diu ‘jo havia estat monitor’ implícitament ens suggereix tot un seguit de coses: que és una persona motivada i participativa, dinàmica, amb capacitat de treballar en equip, etc. Ser monitor de lleure és una experiència que va més enllà de fer un servei o d’ ensenyar quelcom als infants: ser monitor ens aporta un enriquiment personal inigualable.

L’Escola FORCA fa més de 30 anys que imparteix formació per a monitors i directors de lleure amb l’objectiu que infants i joves rebin una educació qualitat al cau, a l’esplai, de colònies, fent extraescolars, etc. Com a escola reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat, expedeix els títols oficials per realitzar activitats de lleure amb infants i joves,  certificat que cada vegada més s’exigeix tant en el món associatiu com laboral.

Així que si tens ganes de ser educador en el lleure o ja ho ets però vols aprendre més coses o tenir més autonomia al centre on col·labores, aprofita el final de l’estiu per treure’t:

Curs de monitors/es de lleure infantil i juvenil - caps d’unitat a Barcelona o al Vendrell: introdueix en el significat global de l’educació, i es centra en les particularitats de l’educació no formal. Posa a l’abast diverses tècniques i recursos (teòrics i pràctics) perquè el futur monitor/a pugui desenvolupar qualitativament la seva tasca educativa. Es composa d'una part teòrica i una de pràctica sobre la qual cal realitzar unes memòries tutoritzades.

Curs de directors/es de lleure infantil i juvenil - caps d’agrupament a Barcelona o Lleida: ofereix una visió més àmplia de l’educació, no tan sols en l’actuació directa amb infants i joves, sinó especialment en la direcció, coordinació i gestió de centres i grups educatius. Es composa d’una part teòrica i d'una part pràctica, a banda de la realització d’unes memòries del període de pràctiques i d’un projecte d'intervenció socio-educativa, ambdós tutoritzats