Esteu aquí

Terrenys per a la primavera

Malgrat tot just hem finalitzat les vacances nadalenques, a Acampada.org ja tenim els ulls posats en els propers festius: al març és Setmana Santa i molts de vosaltres marxareu de campaments. 

Normalment l’acampada de primavera interessa fer-la en zones de no gaire alçada per evitar l’excés de baixes temperatures (deixem els Pirineus per a l’estiu!). Sovint es tracta d’un campament de pocs dies i no sempre existeix la possibilitat d’anar-hi en transport privat, per tant, aquestes tres coses s’han de valorar amb calma a l’hora d’escollir el terreny.

Acampada.org té quatre opcions molt recomanables per a aquests dies. En primer lloc, a Tortellà (la Garrotxa) hi ha el Mas Malleu, amb capacitat de 20 a 80 persones, aigua i la possibilitat d’arribar en autocar o bus de línia. A prop del terreny hi ha un riu amb gorgs, per tant, es tracta d’un terreny adequat tant per campaments de primavera com d’estiu. D’altra banda, al Ripollès hi ha dos terrenys que cal valorar: amb aigua, aixopluc, lavabos i dutxes tenim el Puigmal que pot acollir de 20 a 95 persones i el Turó de l’Home, també equipat i amb aixopluc però una mica més petit (té capacitat per a 50 persones). Finalment, per als amants de l’Empordà, tenim Els aiguamolls de l’Estanyol, al qual es pot arribar en tren. El terreny disposa de menjador, dutxes, lavabos i aixopluc.

Fes un cop d’ull a les nostres recomanacions...o a la resta de terrenys disponibles!