Esteu aquí

Un juliol ple de camps!

Des del 30 de juny fins el 3 d'agost  s'estan desenvolupant  els 10 camps de treball  organitzats per la Direcció General de Joventut  i gestionats per la Fundació Escolta Josep Carol amb molt d'èxit. Els i les joves participants, vinguts de Catalunya o d'arreu del món, han arribat amb ganes de col·laborar en els projectes que es duen a terme durant aquest estiu a diferents comarques catalanes. 

Els camps de treball són projectes d'acció comunitària d'aprenentatge i servei, en què els participants es responsabilitzen de realitzar una tasca de suport en un indret en concret, en l'àmbit temàtic en què s'emmarqui cada projecte: social, mediambiental, cultural, etc. El propòsit dels camps de treball és proporcionar una experiència vivencial a joves que potser no han participat mai d'una proposta d'acció comunitària, per tal que puguin intervenir i participar en un medi determinat, no només aportant el seu temps i motivació, sinó també coneixent i interactuant directament amb l'indret i les persones que hi viuen. 

A  Alcarràs, La Fatarella,  la Llacuna  i Solivella ja  han finalitzat la tasca i s'espera repetir la bona experiència l'any vinent!  En plena acció es troben els nois i noies a l'Espluga de Francolí, Pont de Suert, Montgai, Reus i Pinell de Brai. I el proper dilluns 24 de juliol arrenca el darrer camp amb joves d'arreu del món a Solivella.