Prevenció i abordatge de les violències sexuals infantils

Fa 2 anys vam iniciar el projecte de prevenció i abordatge de les violències sexuals i altres maltractaments a la infància i adolescència, de la mà d’Escoltes Catalans.

Un treball pioner d’erradicació de les violències sexuals infantils, per fer de l’educació en el lleure un espai de ple desenvolupament pels infants i joves que hi participen. Espais per aprendre, gaudir, jugar i sobretot, on es vetlli pels seus drets.

Des d’aquesta experiència, oferim els següents serveis:

Algunes dades rellevants:

La violència sexual a la infància i adolescència són una realitat oculta i més quotidiana del que pensem. Com a mínim, 1 de cada 5 infants són víctimes d’abús sexual abans dels 17 anys. Cal tenir en compte que entre el 80% i el 85% dels casos es produeixen dins de l’àmbit familiar i de confiança.

En aquest context, el lleure esdevé un àmbit amb un gran potencial per a la prevenció d’aquesta problemàtica, així com també un àmbit de risc.

Per això, és crucial desenvolupar una tasca constant per a la prevenció i reducció d’aquestes situacions, així com disposar d’eines per a l’abordatge de les mateixes quan sigui necessari.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content