Camps de treball

Els camps de treball són espais de convivència i creixement personal on els i les joves dediquen una part del seu temps a millorar l’entorn social, cultural i natural del nostre territori.

Són estades de 15 dies amb pernoctació, per a joves de 14 a 17 anys, que combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques al servei de la comunitat. Afavoreixen unes experiències enriquidores i proposen unes actituds i valors per millorar la manera de fer i viure.

Els seus objectius radiquen en el descobriment del treball voluntari, la vida en grup i l’esforç col·lectiu, l’intercanvi entre persones de diferents procedències, el coneixement de nous indrets, l’aprenentatge de noves maners de fer i la implicació en l’entorn immediat.

Durant el darrer curs, des de la Fundació Escolta Josep Carol hem gestionat diversos camps de treball repartits per vuit comarques catalanes: Alta Ribagorça, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Terra Alta i Baix Penedès. Les temàtiques dels camps són diverses: recuperació de l’entorn natural, arqueologia, recuperació de patrimoni o de caire social.

Per saber-ne més, clica aquí.

Contacte:  campsdetreball@josepcarol.cat