Curs de directors/es intensiu LA RIBA

Descripció del curs

El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure amb infants i joves. També capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i per representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.

El curs s'estructura en tres blocs: 70 hores presencials, 130 hores a distància i 120 hores de pràctiques.

El preu inclou el curs i l’estada (menjar, allotjament, piscina,...) .

Escoltes Catalans beca als i les caps de l'associació amb un 25% a l'hora de fer la inscripció en la part formativa del curs (310€).

Requisits d’accés:
Tenir el carnet de monitor/a o bé, una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil o primària, educació social, pedagogia, psicologia o CAFE (Ciències de l’activitat física i l’esport); cicle formatiu d’Integració social o Educació infantil; estar en possessió del títol de Màster de formació del professorat o CAP (Certificat d'Aptitud Pedagògica) ; i tenir experiència acreditable en el lleure educatiu (mínim 700 hores).

En cas de causar baixa del curs:
- Si la baixa és prèvia als 7 dies naturals abans de l'inici el cur, implicarà la pèrdua de l’import de les despeses de gestió (15€).
- Si la baixa és durant els 7 dies naturals abans de l'inici del curs, es perd el 50% de l'import.
- Si el curs ha començat no es retornarà el pagament de la inscripció, excepte si és per una causa mèdica documentalment justificada.

Inscriu-te

Dates: 01.08.2024 - 09.08.2024

Tancament inscripcions: 09.06.2024

Preu del curs: 455.00 €

Preu del curs per a membres d'Escoltes Catalans: 377.50

Lloc: La Riba
Ctra. De Farena, km2, La Riba

Inscriu-te


Ets membre d'algun agrupament d'Escoltes Catalans? *

*

Condicions i acceptacions0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content