Escola Forca

40 ANYS D’HISTÒRIA

Una escola d’educadors i educadores en el lleure infantil i juvenil, homologada per la Direcció General de Joventut des de l’any 1982. Desenvolupa formació inicial i contínua gràcies a un claustre format per més de 60 persones expertes, amb l’objectiu de contribuir a la qualitat de les activitats de lleure educatiu. 

AMPLI VENTALL FORMATIU 

Formació reglada: 

 • Curs de Monitors/es de lleure infantil i juvenil 
 • Curs de Directors/es de lleure infantil i juvenil

Formació especialitzada: 

 • Curs de Premonitor/es de lleure
 • Curs de Vetllador/a d’infants amb necessitats educatives específiques
 • Curs de Monitor/a de menjador escolar 
 • Curs de manipulació d’aliments

Consulta tots els cursos programats aquí!

LA PEDAGOGIA DE L’ACCIÓ

Entenem l’educació com un procés comunicatiu imprescindible per al desenvolupament de les persones i, alhora, un dels mitjans més importants de construcció social i cultural

La nostra metodologia es basa en la pedagogia de l’acció, l’aprendre fent, de manera que la persona que es forma es converteix en ple protagonista de l’acció educativa. El diàleg constant, el treball en petit grup o l’experiència pràctica són els trets metodològics més destacables.

L’objectiu és aconseguir que educadors i educadores siguin font de coneixement i recursos, amb capacitat per transmetre valors i impulsar aptituds. En definitiva, un estímul pel desenvolupament integral d’infants i joves.

L’Escola incorpora la perspectiva de prevenció de les violències sexuals a la infància i adolescència en tots els cursos i un mòdul específic 5 hores en el curs de monitors/es per fer dels projectes educatius espais segurs i seguir defensar els drets d’infants i joves.

0
  0
  Cistella
  La teva cistella està buidaTornar a la botiga
  Skip to content