La història de la fundació

 • 1974

  ESCOLTES CATALANS

  El 14 de desembre de 1974 se celebra l’Assemblea Constituent d’Escoltes Catalans a Montserrat i dona fruit a l’associació a partir de la unió de les associacions Boy Scouts de Catalunya, Germanor de Minyons de Muntanya, Germanor de Nois i Noies Guies i Nova Escolta del País Valencià i dels agrupaments Gaietà Huguet, Joan Llongueres, Joan Maragall, Pompeu Fabra i Rafael Tasis.

 • 1982

  ESCOLA FORCA

  Es crea l’Escola FORCA per oferir cursos i recursos als educadors i educadores perquè puguin desenvolupar i millorar la seva tasca amb els infants i joves

 • 1997

  FUNDACIÓ ESCOLTA JOSEP CAROL

  La FEJC neix per donar suport a la tasca educativa i associativa d’Escoltes Catalans, generant projectes, serveis i recursos educatius.

 • 2002

  CASAL QUICO SABATÉ

  S’inicia l’activitat del Casal d’Infants i Joves Quico Sabaté al barri de Santa Eulàlia a l’Hospitalet de Llobregat. Es cobreix així la necessitat detectada per l’antic Agrupament Escolta Quico Sabaté d’un servei entre setmana que oferís als infants i les seves famílies la possibilitat de retrobar-se després d’escola i compartir un espai de lleure educatiu.

 • 2005

  AMESCOLTES

  Es constitueix Amescoltes, la xarxa de suport a Escoltes Catalans formada bàsicament per antics escoltes.

0
  0
  Cistella
  La teva cistella està buidaTornar a la botiga
  Skip to content