Normativa

Document de reserva

Tots els grups que facin ús dels terrenys de la xarxa de la Fundació Escolta Josep Carol disposen del document de reserva. Aquest document regula les condicions de la reserva i recull les declaracions de les persones responsables.

La persona que signa el contracte ha d’estar present durant la tota l’estada i complir amb les tasques d’interlocució designades.

Documentació necessària

A part de signar el document de reserva, és imprescindible que els grups:

 • Notifiquin a la Direcció General de Joventut la seva estada. Accés al tràmit (queden
  excloses del deure de notificar les estades d’una sola nit).
 • Disposin del permís de foc. La Fundació Escolta Josep Carol només tramita aquest permís durant el període de Setmana Santa i estiu.
 • Disposin d’una assegurança d’accidents i responsabilitat civil de les participants al seu càrrec i l’equip de monitores responsables.

Pagaments

Per formalitzar la reserva s’ha de fer el pagament de la bestreta a la Fundació Escolta Josep Carol.
La resta del cost s’ha d’abonar a la persona propietària del terreny abans de començar l’estada.

Política de cancel·lació

La cancel·lació de la reserva durant els 20 dies previs a l’estada implica el no retorn de la bestreta pagada per part del grup.

La modificació de places i/o dates fins a 20 dies previs a l’inici de l’estada es pot realitzar sense cost. A partir d’aquesta data, qualsevol modificació a la baixa (menys persones o dies) implicarà que el grup assumeixi el cost inicial de la reserva.

En cas que el nombre de persones o dates sigui major de la reserva, cal que la Fundació Escolta Josep Carol refaci el contracte amb el grup on s’actualitzarà el preu. En aquest cas, poseu-vos en contacte amb acampada@josepcarol.cat

El dia d’arribada, la propietat del terreny confirmarà el nombre de persones i dates amb la persona responsable del grup.

Legislació vigent

El marc legal que regeix les activitats d’educació en el lleure amb menors d’edat està regulat pel Decret 267/2016.

Tanmateix us facilitem el Protocol de prevenció dels abusos sexuals i altres maltractaments en l’àmbit de l’educació en el lleure, aprovat per Acord de Govern el 2020.

❓ Per qualsevol dubte, consulta lapartat de Preguntes freqüents o escriu-nos a acampada@josepcarol.cat

0
  0
  Cistella
  La teva cistella està buidaTornar a la botiga
  Ves al contingut