Normativa

El contracte

Tots els grups que facin ús dels terrenys de la xarxa d’Acampada han de disposar d’un contracte signat per ambdues parts. Aquest contracte regula les condicions de la reserva i recull les declaracions de les persones responsables.

La persona que signa el contracte ha de ser present durant la realització de l’estada i complir amb les tasques d’interlocució designades.

Documentació necessària

A part del contracte, és imprescindible que els grups:

Notifiquin a la Direcció General de Joventut la seva estada. Accés al tràmit (queden excloses del deure de notificar les estades d’una sola nit)

Disposin del permís de foc tramitat per la Fundació Escolta Josep Carol (només per a campaments de primavera i estiu)

Disposin d’una assegurança d’accidents i responsabilitat civil de les participants al seu càrrec i l’equip de monitores responsables.

Pagaments

La signatura del contracte implica el pagament d’una bestreta a la Fundació Escolta Josep Carol.

La resta del cost es paga a la propietat del terreny en el moment de començar l’estada.

Política de cancel·lació

Els grups poden realitzar modificacions de places o dates fins a 20 dies previs a l’inici de l’estada sense costos afegits. A partir d’aquesta data, qualsevol modificació a la baixa (menys persones o dies) implicarà que el grup assumeixi el 100% del cost inicial de la reserva. En el cas de modificacions a l’alta (més persones o dies), Acampada.org i la propietat valoraran la possibilitat de fer un nou contracte i refer la quantitat a pagar per part del grup.

Un mes abans de l’inici de l’estada, Acampada.org confirma la reserva amb el grup i informa la propietat del nombre de persones i dates de la reserva.

L’anul·lació de la reserva durant els 20 dies previs a l’estada implica el no retorn de la bestreta pagada per part del grup.

El dia d’arribada, la propietat haurà de confirmar el nombre de persones i dates amb la persona responsable del grup.

En cas que el nombre de persones o dates sigui menor, el grup ha d’assumir la diferència de preu i abonar el total de la reserva inicial.

En cas que el nombre de persones o dates sigui major de la reserva, cal que Acampada.org refaci el contracte amb el grup on s’actualitzarà el preu. En aquest cas, poseu-vos en contacte amb Acampada.org de dilluns a divendres en horari d’atenció al públic per fer les gestions pertinents.

Legislació vigent

És important conèixer el marc legal que regeix les activitats d’educació en el lleure amb menors d’edat, regulat pel Decret 267/2016.

Així mateix, animem a totes les persones responsables de l’educació en el lleure a llegir i aplicar el Protocol de prevenció dels abusos sexuals i altres maltractaments en l’àmbit de l’educació en el lleure, aprovat per Acord de Govern el 2020.

❓ Per qualsevol dubte, consulta lapartat de FAQS o escriu-nos a: acampada@josepcarol.cat

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content