Curs monitors/es intensiu estiu MOLLERUSSA

Descripció del curs

Curs GRATUÏT, els 100€ que s'indiquen al preu són de la reserva de la plaça, que es retornarà un cop finalitzi el curs.

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Calendari del curs:
Del 15 al 31 de juliol, de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h i de 15:30 a 19:30.

El curs s'estructura en tres blocs: 100 hores presencials, 50 hores a distància i 160 hores de pràctiques i s'inclou un monogràfic de 18h sobre prevenció de violències a la infància.

El curs està subvencionat i és gratuït però cal pagar 100€ per la reserva de la plaça que es retornarà un cop finalitzi el curs.

Requisits d’accés:
- Tenir 18 anys complerts a l’inici del curs.

Aquest és un curs subvencionat per a joves del Pla d'Urgell que siguin beneficiaris de la Garantia Juvenil (no estar estudiant ni treballant el dia abans d’inici del curs ni durant els dies que dura la formació i tenir entre 18 i 29 anys). La setmana l’1 al 5 juliol, podeu venir a l’Oficina Jove per tal que, si compliu els requisits, nosaltres mateixos us hi registrarem. Si preferiu fer la sol·licitud pel vostre compte ho podeu fer en aquest enllaç http://bit.ly/activargarantia

Si no compliu la condició i voleu realitzar el curs hauríeu d’abonar la totalitat del preu del curs (255€). Tot i així es donarà prioritat a les persones que compleixin aquest requisit i siguin del Pla d’Urgell.

Al ser un curs subvencionat per la Cambra de Comerç de Lleida necessitem que respongueu prèviament a la realització del curs una sèrie de preguntes bàsiques sobre la vostra situació personal i laboral, ho podeu fer al formulari del següent enllaç: http://bit.ly/3xtwBYj


En cas de causar baixa del curs:
- Si la baixa és prèvia al dia 13 de juliol, implicarà la pèrdua de l’import de les despeses de gestió (15€).
- Si la baixa és durant les 48 hores prèvies de l'inici del curs o durant aquest, no es farà el retorn dels 100€.

Inscriu-te

Dates: 15.07.2024 - 31.07.2024

Tancament inscripcions: 30.06.2024

Preu del curs: 100.00 €

Preu del curs per a membres d'Escoltes Catalans:

Lloc: Oficina Jove Pla d'Urgell
c/ Grup la forestal d'Urgell, 3, Mollerussa

Inscriu-te


Ets membre d'algun agrupament d'Escoltes Catalans? *

*

Condicions i acceptacions0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga
    Skip to content